Patrijarha Gavrila 6,
11000 Belgrade
Email: office@miamara.rs
Fax: +381 11 405 46 619
Phone:
+381 11 308 5009
+381 11 308 5074

 

MaxMara

Devojka nosi Max Mara braon kaput

Vrhunski italijanski brend MaxMara priznat je širom sveta kao preteča moderne pret-a porter mode i predstavlja jednu od vodećih međunarodnih modnih kompanija. Formirana je 1951. sa ciljem da ponudi “Haute de gamme” ženstvenu odeću, proizvedenu u skladu sa vrhunskim industrijskim procesima. Zahvaljujući kompaniji MIAMARA, modernim ženama je dostupna MaxMara u Beogradu, kao i njene najzanimljivije kolekcije.

MaxMara

MaxMara je oličenje bezvremenog stila, elegancije i šika, sa prepoznatljivim formama i najkvalitetnijim materijalima. Njen portfolio čine nekoliko linija koje su namenje savremenim ženama sa sofisticiranim modnim ukusom i prefinjenim imidžom.

Studio MaxMara

Studio MaxMara je ženstvena linija, živopisna i elegnatna.
Čine je orginalne haljine, suknje i gornji delovi koji čine kompletan outfit za posebne prilike.

‘S MaxMara

‘S MaxMara linija predstavlja povratak osnovama mode. Čine je bazične stvari jednostavnih linija za praktičnu, savremenu i elegantnu kolekciju. Linija za žene koje su precizne, poslovne, koje uvek i svuda stižu na vreme.

Sportmax code

Sportmax code linija dizajnirana je za samouverene žene koje su uvek u potrazi za najboljim, koje znaju da su lepe i zavodljive. Svi artikli u Sportmax code liniji napravljeni su sa posebnom pažnjom i preciznošću od plemenitih materijala. Svaki odevni predmet izučava se pedantno do poslednjeg detalja – od izbora materijala, do reza i luksuznih završnih detalja.

MaxMara Pianoforte

MaxMara Pianoforte linija je elegantna večernja kolekcija koja pored toga ima i artikle za svaku drugu priliku. Od klasične crne haljine do haljina koje su sasvim drugačije.  Sofisticirani krojevi, moderan dizajn i izuzetne tkanine definicija su Pianoforte linije.

Kolekcija proleće-leto 2020 ostaje verna  prefinjenom i rustičnim stilu Price of Wales trodelnih odela, koji MaxMara kombinuje sa  idealno krojenim bermudama dodajući notu urbanog šika.

MaxMara je za kolekciju proleće-leto 2020 spremila i novu paletu toplih pastelnih boja i cotton candy look alike, koije je već osvojio srca modnih trensetera.

MaxMara Beograd – lokacije prodajnih objekata

Knez Mihailova 2 – 11000 Beograd
+381 11 328 28 95
maxmara@miamara.co.rs