Patrijarha Gavrila 6,
11000 Beograd
Email: office@miamara.rs
Fax: +381 11 405 46 619
Tel:
+381 11 308 5009
+381 11 308 5074

 

Karijera

KARIJERA

Postanite deo
MIAMARA tima

Prijavi se za karijeru u timu koji zastupa najpoznatije modne brendove, izaberite željeni sektor i pošaljite nam svoj CV.



  Nije odabrana datoteka

  Upoznajte naše kolege, prijavite se za posao
  i postanite deo vodeće modne kompanije u Srbiji.

  – Sanja

  Sanja je u 2019. godini zvanično proslavila 20 godina rada u kompaniji. Svoju karijeru je započela 1999. godine kao prodavac a kasnije i menadžer. Nedugo zatim ona prelazi u zvaničnu kancelariju kompanije i postaje administrativni i poslovni sekretar.

  Teško je opisati celokupan opus posla koji Sanja obavlja svakodnevno, njena odgovornost je raspodeljena na mnogobrojne oblasti poslovanja kompanije. Može se reći da je Sanja prepodne administrativni guru a popodne prodajna sila. Kada smo je pitali zašto je sve ove godine bila spremna da tako dugo ostane u firmi, ona je odgovorila: „Osećam veliku lojalnost Benetton-u kao brendu, ali pre svega osećam lojalnost prema ljudima sa kojima radim jer sam praktično odrastla u ovoj kompaniji. Tokom celokupnog perioda provedenog u firmi stekla sam osećaj apsolutnog poverenja u svoje kolege.“

  – Ljilja

  Ljilja je svoju karijeru u kompaniji započela 2001. godine na poziciji prodavca u prvoj zvaničnoj prodavnici kompanije, Benetton-u. Nedugo zatim ona postaje supervizor, a nakon toga 2008. godine dobija titulu Benetton brend menadžera u kompaniji. Zahvaljujući svom predanom radu i energičnosti, nakon tri godine Ljilja postaje direktor prodaje brenda Benetton.

  Njen trenutni posao zahteva visok stepen analitičkih veština i rad na podacima – na osnovu statističkih izveštaja, brojeva i drugih korisnih informacija koje može dobiti, njen posao obuhvata izvlačenje konkretnih zaključaka i predlog akcija. Zahvaljujuči Ljilji, beogradsko tržište ima najbolju Benetton ponudu u skladu sa svetskim trendovima. Ona opisuje rad u kompaniji sledećim rečima: „Timski duh i dobra energija između ljudi u kompaniji je nešto što veoma vrednujem i smatram velikim faktorom uspeha. Taj duh osetila sam svaki dan ovih 18 godina radeći za kompaniju, i to je razlog zašto sam i dalje ovde.“ Ljiljin primer pokazuje da u kompaniji uvek ima mesta za vredne, ambiciozne i radne ljude.

  – Borka

  Borka je savršen primer kako se postaje uspešan menadžer u stabilnoj i inovativnoj kompaniji. Svoju karijeru je započela 2007. godine na dečijem odeljenju Benetton store. Svojim predanim radom, inovativnim idejama i zalaganjem postala je brzo šef dečijeg odeljenja.
  „Oduvek sam želela da se razvijam i ostvarim svoje ambicije i kompanija je to prepoznala i ulagala u moje usavršavanje“ ističe Borka. Već prilikom otvaranja prvim premijum store-va Borka se istakla i kao čovek od poverenja i sposobnosti, dobila je poziciju shop menadžera Weekend Max Mare, a nakon toga i Miamaya Fashion Concept Store.
  Nakon 12 godina provedih u kompaniji njen savet je da nove kolege posmatraju svoj posao i karijeru dugoročno i ulažu u svoja znanja i veštine.

  – Jasmina

  Jasmina, iako diplomirani inženjer, sticajem životnih oklonosti svoju karijeru u kompaniji je započela 2010-te godine na poziciji prodavca u Benetton store i danas ponosno tvrdi da je moda postala njena velika strast tokom rada u kompaniji. Svojim vedrim duhom, oduvek je unosila pozitivnu atmosferu, a znanjem koje je nesebično delila sa kolegama postigla je i autoritet koji je bio neophodan za poziciju zamenika shop menadžera, koja je ubrzo usledila. Svoje veštine je usavršila u premijum radnjama poput Weekend MaxMare.
  Jasmina je danas zamenik shop menadžera Miamaya Fashion Concept Store i smatra da „koliko si sposoban nije pitanje papira i diplome, nego prirodni dar, želja i trud da naučiš i primeniš svoje znanje“