Patrijarha Gavrila 6,
11000 Beograd
Email: office@miamara.rs
Fax: +381 11 405 46 619
Tel:
+381 11 308 5009
+381 11 308 5074

 

GRAZIA – MIAMAYA – sofisticiran i elegantan novi modni koncept luksuznih brendova

Otvaranjem novog šoping centra Rajićeva, Beograd je upotpunio svoj portfolio vrhunskih italijanskih modnih brendova u našoj prestonici. Fashion concept store MIAMAYA u luksuznom i elegantnom enterijeru koji se prostire na 750m2 predstavlja najnovije kolekcije poznatih svetskih brendova Red Valentino, Emporio Armani, Love Moschino, Marina Rinaldi, Marella, Pennyblack i Twinset.

Novi italijanski brendovi na našem tržištu personifikuju sofisticiran italijanski stil i svojom nepogrešivom elegancijom, savršenim krojevima, vrhunskim kvalitetnim materijalima, kreativnošću i konstantnom inovacijom, pružaju savremenoj ženi mogućnost da kreira svoj jedinstveni stil po najaktuelnijim svetskim trendovima.

Red Valentino je mladalačka linija Valentina koja nastoji da spoji street style i couture kreirajući look koji je uvek kreativan, inovativan i jedinstven. Emporio Armani – elegantan sudar raznolikosti i kontrasta sa grafičkim elementima koji ističu individualnost i karakter žene. Svima dobro poznat Love Moschino koji svaku kolekciju osveži novim mladalačkim cool detaljima, interesantnim printovima i neizostavnim motivom srca. Brend Twinset  namenjen je senzualnoj i dinamičnoj ženi, sa kombinacijama koje grade kosmopolitski ali istovremeno jedinstven stil.

MIAMAYA svojim potrošačima dovodi i nove brendove iz MAX MARA Grupe – Marina Rinaldi, Marella i Pennyblack.

Marina Rinaldi predstavlja prekretnicu u modnoj industriji jer je prva na svetu koja kreira kolekcije za žene sa naglašenim oblinama. Savremena žena, koja radi, putuje i ima mnogo obaveza, u luksuznim Marella kolekcijama uvek može da pronađe idealnu kombinaciju pogodnu za posao, avanturu ili večernji izlazak dok kolekcije Pennyblack stavljaju akcenat na suprotnosti, koje su često neočekivane kreirajući aksesoare i garderobu za noć i dan.

Fashion concept store MIAMAYA nalazi se na prvom spratu novog tržnog centra Rajićeva u Beogradu.