Patrijarha Gavrila 6,
11000 Beograd
Email: office@miamara.rs
Fax: +381 11 405 46 619
Tel:
+381 11 308 5009
+381 11 308 5074

 

O kompaniji

Kompanija MIAMARA doo je jedna od vodećih modnih kompanija na tržištu Srbije, sa 20 godina dugom tradicijom zastupanja najpoznatijih svetskih brendova. Prepoznajući potrebu klijenata za urbanim dizajnom, organskim i prirodno bojenim materijalima i jedinstvenom paletom boja koja odgovara celoj porodici, kompanija je za svoj početak izabrala italijanske brendove Benetton i Sisley.

Miamara brend kolekcija

Stvaranje porodične tradicije

Sama filozofija MIAMARA je podržala Benetton misiju da je moda multukulturalna i da treba da zadovolji sve segmente života jedne porodice. Benetton je brend u kome su odgajane brojne generacije, koje su mu ostale verne i kao odrasli ljudi i prenele ljubav prema brendu i na svoje mališane.

Podrška odvažnim ženama

Podržavajući žensku empancipaciju, MIAMARA se okrenula pronalaženju luksuznih brendova koji slave žensku različitost i pružaju jedinstveni stil svakom klijentu. Tada je portfolio kompanije obogatila MAXMARA Group i sofisticirani italijanski brendovi: MaxMara, Weekend MaxMara, Max&Co i Marella.

Modna oaza premium brendova – MIAMAYA

U MIAMARA kompaniji moda nije samo posao, to je želja se žene prikažu kao savremene heroine koje hrabro koračaju kroz poslovni i privatni život. Sa tom misijom je i otvorena jedinstvena modna oaza u srcu Beograda, MIAMAYA Fashion Concept Store sa eksluzivnim brendovima među kojima su: REDValentino, Emporio Armani, DKNY, Tory Burch, Elisabetta Franchi, Twinset, Marina Rinaldi i PennyBlack…

MIAMARA će i u budućnosti predano raditi na uvođenju novih modnih brendova sa željom da ispuni sve potrebe svojih klijenata.

Miamara kolekcija