Patrijarha Gavrila 6,
11000 Beograd
Email: office@miamara.rs
Fax: +381 11 405 46 619
Tel:
+381 11 308 5009
+381 11 308 5074

 

ŽENSKI MAGAZIN – Trijumf ženstvenosti u ekstravagantnoj kolekciji Max Mara

Max Mara je jedan od najuspešnijih italijanskih brendova.

Prema najnovijim podacima, godišnji prihod modnog brenda iznosi 1,2 milijarde evra. Istovremeno, modna kuća ne predstavlja „trendi“ stvari – velike „ružne“ patike, ni odeću sa logotipima, niti plastične cipele ili bilo šta drugo što je omiljeno street style zvezdama.

Estetika brenda se temelji na činjenici da se svaka žena oseća jedinstveno, a pored toga izgleda vrlo luksuzno. Istovremeno, italijanski brend se ne zaustavlja samo na klasicima, već pokušava  da proširi svoje granice na nove stilove i boje. Dakle, u proleće/leto kolekciji 2019. predstavljene su midi haljine sa karnerom i pojasom u struku, napravljene od trendi vinila. Ostali modeli midi dužine kombinovani su sa suženim pantalonama. Umesto tradicionalnih rukavica od kože i pliša, postoje varijante od najfinije mrežice koja dodaje dramu stajlngu. Pantalone su predstavljene ne samo u sivoj i crnoj boji, već i u žutoj.

Žena u odeći Max Mara bi trebalo da se oseća samouvereno, izgleda glamurozno i u isto vreme shvati da može da se takmiči sa onim damama koje prate „brze“ trendove.