Patrijarha Gavrila 6,
11000 Beograd
Email: office@miamara.rs
Fax: +381 11 405 46 619
Tel:
+381 11 308 5009
+381 11 308 5074

 

Marc Jacobs

Poznat po nadimku „buntovni dečak Njujorka“, poznati američki dizajner Marc Jacobs je osvojio srca i stil dama širom sveta, a od njegove modele tašni možete ekskluzivno pronaći u MiaMaya Fashion Concept Store, SC Rajićeva i na online shop-u.

Još na početku svoje karijere tokom ranih 90-tih Marc Jacobs je pokazao svoju buntovnu prirodu i želju da njegov stil ne bude uniformisan i da sledi trendove. Zahvaljujući svojoj odlučnosti i hrabrosti da napravi prvu grunge kolekciju za Perry Ellis, Jacobs je dobio otkaz, ali ga je to ujedno vinulo i u zvezde američke mode, jer je 1997. godine postavljen za kreativnog direktora Louis Vuitton. Jacobs je kreirao prvu ready-to-wear liniju Louis Vuitton i pokrenuo posebne kapsula kolekcije poznatog francuskog brenda sa brojnim umetnicima i poznatim ličnostima poput Takashi Murakami i repera Kanye West.

Nakon 17 dugih godina u Louis Vuitton, Marc Jacobs je odlučio da se isključivo posveti svom brendu koji je počeo da razvija još na samom početku svoje karijere – Marc Jacobs.
Njegove kreacije predstavljaju urbani chic uz dozu savremene ironije i teatra jer kako i sam kaže „ljudi smatraju da sam ja buntovan, ali ja samo volim izazove i da od neperfektnih stvari stvorim luksuz“. Njegov najpoznatiji model tašne „snapshot“ zauzima počasno mesto u garderoberu svetskih trendseterki. Male, kompaktne snapshot torbe su izuzetno funkcionalne i dolaze u širokoj plaeti boja, kao i canvas tote torbe koje su postale ultimativni must have sezone FW20.

Marc Jacobs Beograd online shop

Marc Jacobs Beograd – lokacije prodajnih objekata

MIAMAYA – Rajićeva shopping centar,
Knez Mihailova 54 – 11000 Beograd
+381 11 770 20 52
rajiceva@miamaya.rs