Patrijarha Gavrila 6,
11000 Beograd
Email: office@miamara.rs
Fax: +381 11 405 46 619
Tel:
+381 11 308 5009
+381 11 308 5074

 

Fashion concept store MIAMAYA u luksuznom i elegantnom enterijeru koji se prostire na 550m2 predstavlja najnovije kolekcije poznatih svetskih brendova Red Valentino, Coccinelle, Stuart Weitzman, Elisabetta Franchi, Pinko, Furla, Marina Rinaldi, Marella, Pennyblack i Twinset, Just Cavalli, Weekend MaxMara.

Jedinstveni stil za savremenu ženu

Novi brendovi na našem tržištu personifikuju sofisticiran stil i svojom nepogrešivom elegancijom, savršenim krojevima, vrhunskim kvalitetnim materijalima, kreativnošću i konstantnom inovacijom, pružaju savremenoj ženi mogućnost da kreira svoj jedinstveni stil po najaktuelnijim svetskim trendovima.

Miamaya kampanja za jesen

Fashion concept store MIAMAYA  je  jedinstvena ženska modna oaza, posvećena odvažnim i uspešnim damama, sa željom da ih predstavi kao moderne heroine, koje svoj stil prilagođavalju svojim željama i koje znaju da je stil začin karaktera.

I pored savršenog izbora najboljih svetskih brendova, MiaMaya Fashion Concept Store ima i svoj brend MiaMaya čiji, sada već, čuveni logo krasi jedinstvene haljine, dukserice, pantalone i aksesoare čija je glavna poruka „I am a woman. What is your super-power?“.

Artikli su u potpunosti izrađeni u Srbiji i sa ponosom su predstavljeni i inostranim posetiocima kao „Made in Serbia“ proizvodi.

MiaMaya brendovi