News

Snapshot torba – model koji fashioniste obožavaju

Sigurno ste je već videle?

Mala i kompaktna, upečatljive forme i uvek iznenađujućih kolorita – Marc Jacobs snapshot torba je već pri prvom pojavljivanju osvojila garderober svake fashioniste! Ne preterujemo – nju smo prethodnih sezona svakodnevno viđali na Instagram feedu, pod rukom svake poznate modne blogerke.

Fotogenična miljenica urbanih dama iz celog sveta jedna je od najtraženijih tašni u MiaMaya asortimanu, a zbog čega je toliko obožavana, saznajte u nastavku teksta.

Stroga forma i sofisticirana geometrija

Savremen tempo života zahteva odabir komada koji su nosivi, laki za kombinovanje, a pritom praktični i – Instagramični. Kada ovaj princip primenimo u areni dizajnerskih tašni, shvatamo da je neophodno da tašna bude funkcionalna, laka za korišćenje i naravno – da atraktivno izgleda.

Snapshot bag je upravo takva: stroga forma, sačinjena od krute teksture i ravne linije brine o tome da vlasnicu tašne u njenoj unutrašnjosti uvek sve dočeka baš onako kako je i ostavila. Pregrade u unutrašnjosti tašni omogućavaju lako sortiranje stvari, a lakim otkopčavanjem zipa, vlasnica u svakom trenutku može doći do predmeta koji joj je potreban, a čak ni ne mora skidati tašnu sa ramena!

Ono što začinjava njen minimalistički dizajn, jesu suptilno odabrani ukrasi poput savršeno simetričnog logotipa smeštenog na sredini torbe, a u preporznatljivom metalnom maniru u boji belog ili žutog zlata.

Posebnu draž tašni daje i upečatljiv široki kaiš, koji je i njen statement. Širok i često prošaran, a neretko propraćen i potpisom dizajnera, ovaj kaiš može da se menja, što torbu čini vrlo nosivom i pravim modnim kameleonom. Dovoljno je zameniti kaiš i imaćete drugu tašnu! Ništa praktičnije, zar ne?

Vrhunska koža brine o dugovečnosti snapshot porodice tašni

Popularnost prvobitnog snapshot modela inspirisala je Jacobsa da dizajnira čitavu lepezu modela snapshot torbi, pa danas imamo mini snapshot tašne, snapshot camera tašne, softshot tašne…. Otud adut “porodičnosti” koji smo joj nadenuli.

Osim prepoznatljive forme, visokog kvaliteta i dobro poznatog potpisa, svi ovi modeli imaju još jednu zajedničku odliku: izradu od najfinije goveđe saffiano kože, glatke površine i visokog kvaliteta koji garantuje da će vas snapshotica služiti godinama, a da pritom ne izgubi prvobitni sjaj.

Sigurno je sada želite i vi?

Ostalo je još samo da odaberete model i boju po želji, a verujte – to neće biti lako.

Snapshot torbe – pronađite svoju stalnu saputnicu uz široku ponudu snapshot tašni

Poput pillow tašne istog potpisa, Marc Jacobs snapshot torbu dizajnira u najraznovrsnijim koloritima, s upotrebom zanimljivih šara i grafika, a razigrava čak i pomoću poznatih motiva iz kolaboracija sa drugim brendovima. Upravo u tome leži jedna od tajni visoke popularnosti snapshot tašni – svaka žena će pronaći baš onu koja joj je potrebna.

Elegantna all black, neustrašiva animal print snapshot tašna ili apstraktno obojena duginim bojama – snapshot torbu pronaći ćete u najraznovrsnijim dezenima i koloritima.

Tašna je kreirana tako da se lepo slaže uz sve odevne predmete, pa je kolorit koji odaberete ključan faktor koji određuje na koji način ćete je uklapati i sa kolikom lakoćom. Damama sofisticiranog stila preporučujemo crnu ili belu snapshot tašnu, koju po želji mogu razigrati različitim kaiševima.

Uz statement kaiš snapshot torba poprima novu dimenziju zahvaljujući apstraktnoj grafici i raznobojnom paternu. Verujte svom modnom istinktu i pokušajte da kombinujete snapshot tašnu sa odelima, haljinama, pa i kaputima. Kada je reč o obući, ona će jednako dobro izgledati iskombinovana sa visokim potpeticama koliko i sa lifestyle patikama. Na vama je samo da odaberete – da li ste raspoložene za atraktivan ili leisure look?

Zavisno od toga za šta ste odlučile odaberite i način na koji ćete je nositi – prebačenu preko ramena sa strane ili ravno, ili možda u ruci, dopuštajući kaišu da visi i prati vaše pokrete naglašavajući ih tokom hoda?

Igrajte se – najfotogeničnija torba današnjice to dozvoljava!

Posetite našu online prodavnicu i odaberite snapshot torbu skladnu vašem stilu ili dođite u MiaMaya Fashion Concept Store u Rajićeva šoping centru za prvoklasno šoping iskustvo.Obogatite svoju kolekciju snapshot tašnom dobro poznatog potpisa, bićete iznenađene sa koliko toga ćete je nositi!

Pinko – modna priča o ženi

Pinko, jedan od najpoznatijih italijanskih premijum brendova, nastao je 80tih godina prošlog veka zahvaljujući viziji i inovativnosti bračnog para Pietra Negra i Kristine Rubini, sa željom da ženama ponude novi izazovni brend koji će predstaviti esenciju ženske prirode. Za manje od 40 godina, Pinko je postao jedan od ambasadora „made in Italy“ brendova, koji je osvojio srca dama širom sveta.